HERO2 zunanje žaluzije

HERO.2 zunanje žaluzije

Sistem HERO.2 je klasična izvedba zunanjih žaluzij z aluminijastimi vodili. Poleg vodil, ki se zmontirajo na okno so na voljo tudi podometna vodila, ki se popolnoma skrijejo v fasado. Možna je izbira med številnimi tipi vidnih in podometnih mask. Maske so stabilne tudi pri večjih širinah, saj so izdelane iz aluminija debeline 1,5 mm.

V primeru želje po zaščiti pred mrčesom je sistem možno kombinirati z različnimi tipi samostojnih komarnikov.

Kompaktna standardna vodila so dimenzije 20 x 22 mm. Možna je tudi izbira podometnih vodil.

INTEGRIRANI KOMARNIKI

Integrirani komarniki so v primeru, da želite optimalno senčenje in popolno zaščito pred mrčesom prava izbira! Z njihovo pomočjo lahko nadležnemu mrčesu preprečite prehod v vaš dom z eno samo potezo. Če komarnika v hladnem delu leta ne potrebujete, se enostavno navije v omarico, kjer je popolnoma skrit. Vgradnja je možna takoj ali naknadno v predpripravljeno omarico. Na voljo so 3 tipi mrežic.

MAKSIMALNO TEMNENJE

Zunanje žaluzije HERO so oblikovane tako, da zagotavljajo maksimalno zatemnitev. Zatemnitev je podobna kot pri roletah, zato bo vaš spanec miren tudi, če se boste za njih odločili v spalnih prostorih. Oglejte si jih v živo v našem salonu in se prepričajte na lastne oči.

PESTRA IZBIRA TIPOV MASK

Maske sistemov HERO.1 in HERO.1X so lahko v vidne ali popolnoma skrite pod omet. Globina maske je 130 oz. 145 mm. Sistem HERO.2 je še bolj prilagodljiv. Ima pestro izbiro tipov vidnih in podometnih mask, zato je kos vsaki vgradni situaciji. Globina in višina mask se individualno določi glede na vgradno situacijo. Dovolite, da vam pri tem svetujemo.

DIZAJN LAMEL

Lamele zunanjih žaluzij HERO so na voljo v obliki P in S. Njihov dizajn je narejen tako, da zagotavlja maksimalno temnenje in usklajen izgled objekta ob kombiniranju žaluzij in rolet na enem objektu. Lamela P je zaradi svoje edinstvene oblike tudi zaščitena s patentom.

ZUNANJI SCREEN

Screen senčilo se odlično obnese pri velikih steklenih površinah. Je zelo dober toplotni izolator in učinkovito preprečuje bleščanje v prostoru, njegova preglednost pa omogoča pogled iz prostora.

Izbirate lahko med različnimi tkaninami, ki se razlikujejo po prosojnosti in barvah.