Sekcijska vrata

Dvižna garažna vrata zmontiramo točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koleščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja dvižnih garažnih vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo. Za večje udobje ter praktičnost vam lahko v dvižna garažna vrata vgradimo tudi osebni prehod.

Izboljšana izolacija dvižnih garažnih vrat

 

Kot novost v letu 2015 smo na trgu predstavili dvižna vrata primerna za nizkoenergetske objekte “Thermalsafe”. Pri takšnih vratih je kar za 22% izboljšana zatesnitev dvižnih garažnih vrat. Takšna vrata spadajo v razred 4 po klasifikaciji prepustnosti zraka in so prva takšna vrata na trgu.

Segmenti dvižnih garažnih vrat so izdelani iz jeklene pocinkane pločevine z nanosom prašne barve ter dodatno filmom plastifikacije. Med zunanjo in notranjo pločevino je kompaktno vbrizgan polivretan debeline 4cm. Izolacija nam služi za prekinitev toplotnega mostu ter posledično prepreči kondenzacijo garažnih vrat z notranje strani.

Motivi in struktura:

Barve:

Barve sekcijskih vrat

Vgrajena okna

V sekcijska dvižna garažna vrata je mogoče vgraditi okna, katera so lahko različnih dimenzij, različnih oblik in z različnimi vgrajenimi okrasnimi motivi. Aluminijasta okna se lahko vgradi v sivi (Alu) barvi ali katerikoli barvi po lestvici RAL.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.