Drsni sistemi

PRONORM ponuja več sistemov dvigala / drsnih v različnih izvedbah in različicah za številne aplikacije.

PremiDoor 88 so kakovostna in moderna dvižna / drsna vrata. S svojo 88 mm globino vgradnje dosega odlične vrednosti toplotne izolacije in je odlična izbira za nove stavbe.

PremiDoor 88 vam omogoča popolnoma nov občutek za življenje. Velika zastekljena območja odstranjujejo meje med notranjostjo in zunanjostjo.

PremiDoor 88 je popolnoma nov dizajn dvižnih / drsnih vrat. Z največjim udobjem odpiranja in zapiranja, odličnimi izolacijskimi vrednostmi in estetsko arhitekturno eleganco.

Posebej opazni so drsni elementi, ki lahko hitro tehtajo do nekaj sto kilogramov, vendar se premikajo z največjo lahkoto. Ta luč, ki teče v povezavi z elementi do 6,5 m širine in 2,9 m višine, je preprosto impresivna.

Dvižni in drsni sistemi Pronorm

PRONORM ponuja odlične vrednosti toplotne izolacije, ki jih lahko prave plošče še bolj izboljšajo do ustreznosti pasivne hiše. Vendar pa PremiDoor 88 predstavlja tudi oblikovne novosti. Za drsni sistem so na primer aluminijaste obloge, tehnologija nadgradnje proCoverTec in filigranska luks različica s posebej velikim deležem stekla.

Štirje različni načini odpiranja ne puščajo želje neizpolnjene in so primerni za vsako gradbeno situacijo. PRONORM PremiDoor 88 predstavlja prepričljivo kombinacijo funkcionalnosti in toplotne izolacije in je privlačen za oči v vsakem domu.

Izbirate lahko med:

Premidoor 88 ALUCLIP

[…]

Preberi več

Premidoor 88 LUX

[…]

Preberi več

Premidoor 88 LUX ALUCLIP

[…]

Preberi več

Premidoor 88 Standard

[…]

Preberi več

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.